2015. július 20., hétfő

4. fejezet

 Sziasztok! És íme, az új rész!:) Köszönöm a 13 feliratkozót, a sok hozzászólást itt, facebookon, és a chat-ben, köszönöm a pipákat, nagyon jól esik, el sem hinnétek mennyire! Ez a rész szerintem ritka szar lett, gondolkozom, mennyire érdemes folytatnom... Bocsássatok, meg, most jóval hosszabb lett ez a fejezet, mint szokott lenni, de ha tetszett, ne felejtsetek el pipálni, kommentelni, akár ide akár a chat-be, és feliratkozni, hogy megtudjam, érdemes-e folytatni! Nem is jártatom tovább a szám, mindenkinek jó szórakozást!
xxx LittlePenguin♥






,,Én visszamentem a kis szekrényhez, és beleástam magam az újságokba, nem törődve azzal, Luke éppen mit is csinál mögöttem... Pedig kellett volna..."
      
        Az újságok között böngésztem, amik dátum szerint sorba voltak rakosgatva. A legrégebbi dátum szerinti újság a fiúk berobbanását tartalmazta. Ezt vagy százszor átnéztem, úgyhogy haladtam tovább. A következő újság rólam szólt. Vagyis pontosabban kettőnkről. Emlékszem, ez akkor volt, amikor Luke felkapottsága után először velem mutatkozott. Nem volt nagy szám, csak egy olyan újságban volt benne, ami semmi érdemlegeset nem tud leközölni.  Olvasni kezdtem.

,,Luke Hemmings húgával is jó kapcsolatot ápol"
       ,, A nemrégiben befutott 5 Seconds Of Summer frontemberének húgát is megismerhettük. Emmának, csak mint Luke-nak ugyanolyan szőke haja, és hasonló kék szeme van. A fiatalok múltkórjában indultak el egy buliba, ahol tökéletesen szórakoztak ketten, látszólag nagyon jól megvannak egymással, ha kell megvédik egymást. Szóval lányok, ha Luke-ra pályáztok, érdemes jóban lenni a húgival, mert a báty ad a véleményére! A fiúknak is érdemes figyelni, mivel Luke nagyon szereti a húgát, úgyhogy hódolók, nehogy megbántsátok Emmát! "
A cikk mellett (amiben semmi különöset nem közöltek, de hát mit várjunk egy ilyen ócska napilaptól...) egy kép szerepelt rólunk, amiben Luke nyakát karommal ölelem át, míg ő a derekamnál fogva húz magához közelebb. A cikk mellé megannyi twitteres komment volt odabiggyesztve.
        
      ,,@Elenaa: De édesek!
        @Lana: Látszik, hogy Luke mennyire szereti! Cuki testvérpár!
        @Deniscat: Szerintem egy ribanc! 
        @April98: Csak kihasználja, hogy Luke híres!"

Voltak gyűlölködő megnyilvánulások, voltak olyanok, amik szerint ez csak egy újabb pluszpont Luke javára, aminek kifejezetten örültem. Áttértem egy másik újságra, ami egy kicsit már gázabb volt rám nézve. Ez egy jóval későbbi lapszám volt.
     
 ,,Luke Hemmings húga miatt verekedés tört ki"
         ,, Emma Hemmings, a 5 Seconds Of Summer frontemberének húgát szombaton kaptuk lencsevégre egy házibuliban, amint egy kicsit többet ivott a kelleténél. A lány két fiúval is táncolt, akik Emma miatt összeverekedtek, a lány pedig próbálta szét szedni őket, de az arcára kapott egy nagyobb ütést. A buliban teljes káosz tört ki, a lányt Luke-nak kellett elrángatnia a szórakozóhelyről, majd kórházba vitték kivizsgáltatni. Hál' Istennek megúszta egy jó nagy másnapossággal,  és egy duzzanattal, arccsontja nem tört el. De abban igazunk lehet, hogy jó lesz Luke-nak odafigyelnie a húgára, ha nem akar még nagyobb botrányt, a lány már így is eléggé kirúgott a hámból! Emmának pedig jobbulást kívánunk!"
                  @Augusta19: Attól még hogy gazdagok, neki sem szabad mindent!
                                           Teljesen el van szállva magától! Ribanc.
                               @Ashley24: @Augusta19 Egyszer mindenki csinál ilyet...

Kezembe vettem egy újabb lapszámot.

                           ,,Emma Hemmings, nem megy messzire ha pasik kell neki"
        ,,Luke Hemmings húga, aki nemrég jelent meg a nyilvánosság előtt, úgy látszik, tökéletesen megelégszik a bandán belüli férfiakkal, ugyanis új kiszemeltje nem más, mint a 5 Seconds Of Summer dobosa, Ashton Irwin.  Nemrég kapták lencsevégre fotósaink őket, amint kettesben szórakoznak, így megalapozzuk a következtetést arra, hogy a lányok egyik nagy kedvence, a banda dobosa elkelt. Emma egyik közeli ismerőse így nyilatkozott: ,,Emmának Ashtonra fáj a foga, nagy valószínűleg azért, mert a dobos nagy vagyonnal rendelkezik, Ashtonnak jó lesz vigyázni, mert az a hárpia sok mindenre képes!"Emma rengeteg portálon kap gyűlölködő kommenteket, és csak remélni tudjuk, hogy nem okkal .
Reméljük a kapcsolat nem végződik rosszul, mert ez árthat a banda szoros kötelékeinek is! Mindenesetre, sok boldogságot nekik!"

Az újságban találtam egy kis lapot, amire nyomtatva voltak twitteres üzenetek.
                      
                     @Daniela1997: Emmának csak a pénzre fáj a foga! Vigyázz vele Ashton!
                     @Jane(Eyre): Szerintem cukik együtt:)
                     @Jenni21: Ashton az enyém kurva!

A gyűlölködő megjegyzésekkel nem törődtem, meg eleve nem volt igaz az egész cikk amit lehoztak rólunk. Ugyan, nem volt igaz, de a következő újság nem tüntetett fel túl jó fényben.

,,Emma Hemmings csalja Ashton Irwint!"
       ,,Pár héttel ezelőtt kaptuk le Emmát és Ashtont egy étteremben vacsorázni, azóta nem tudtunk meg kettőjük kapcsolatáról többet. Pénteken viszont Emma egy diszkóban szórakozott, ahol több kép is készült arról, hogy egy fiúval csókolózik! Viszont úgy látszik, Ashtonnak a lány eléggé elvette az eszét, így nem árt figyelnie! Luke zabolázza meg hugicáját, ha nem akarja, hogy miatta menjen tönkre hírneve!"

Ekkoriban rengeteg gyűlölködő hozzászólást kaptam, ugye Josh miatt, akivel aznap jöttünk össze.
Nézegettem tovább az újságokat, mikor megláttam egyet... Húúúú, hogy ebből mekkora botrány volt. Az eset pár hónappal ezelőtt történt.

,,Luke Hemmingsnek választania kell! Barátnő, vagy testvér?"
         ,,Luke Hemmings két hónapja jött össze barátnőjével, Aleisha Mcdonalddal, de úgy látszik, a húg és a barátnő kapcsolata nem annyira fényes. Emma Hemmings, mint megtudtuk éppen vásárlásból jött haza, amikor Aleishával találkozott. Kívülről annyi látszódott, hogy Aleisha és Emma veszekednek, majd nem sokkal később Emma részéről egy pofon csattant Aleisha arcán, aki erre bedurvult, és nekiesett a lánynak. Egy közelálló így nyilatkozott:,,Emma éppen a közeli áruházból jött, amikor szembe ment vele Aleisha, akinek köszönt. Aleisha lenézően nézett végig rata, majd gúnyos megjegyzést tett rá. Ez így folytatódott, amikor már egymást ócsárolták, majd Aleisha odáig süllyedt, hogy ribancozta, és hamis állításokat mondott Emmáról, aki nem tűrte tovább ezt a hangnemet, és egy pofont adott a lánynak. Aleisha erre annyira bedühödött, hogy neki esett Emmának. A lányokat egy férfi szedte szét, ki tudja mennyire durvult volna el a helyzet, ha nincs ott"
Reméljük a közeljövőben megbékélnek egymással, különben Luke-nak választania kell, aki látszólag mostanában egyre jobban elhanyagolja húgát. Fordítson rá is időt, különben őt is elveszíti, akárcsak a banda többi tagját, akikkel mostanában nincs túl jóban"
      Éppen néztem volna a következő újságot, amikor egy csattanást hallottam. Luke felé fordultam, aki éppen a fehérneműs fiókomban matatott.
- Te meg mi a francot csinálsz? - vontam össze a szemöldökömet - Mi volt ez a csattanás? Mi a... - akadtam el, amikor Luke megfordult, felfedve felsőtestét, amin nem volt póló. Annyira lefoglalt kockahasa, hogy észre sem vettem, mi van rajta.
- Tudom, hogy tetszik a látvány, de azért ennyire ne feltűnően - én csak megráztam a fejem, és fordultam volna vissza, ha rá nem jövök, mi van rajta.
- Mit keres rajtad az én melltartóm? - szörnyülködtem, mert valóban, Luke mellkasát, az én egyik csipkés, fekete melltartóm díszítette.
               
      - Hmm, tévedtem, amikor azt mondtam, nincs mit kipakolnod - nézett rám, hatalmas perverz vigyorral a fején...
Majd látványosan bámulni kezdte a mellkasomat, s közben egy még nagyobb, elismerő, fogvillantós mosoly kúszott arcára.
- Ne bámuld a mellemet, köszönöm - szűkítettem össze a szemem.
- Bocs - szabadkozott feltartott kezekkel, elfojtva röhögését. Lenézett melltartóval fedett
mellkasára - Hű, hogy ebben mennyi hely van  - csodálkozott, utalva ezzel arra, hogy nem igazán tölti ki a mellkasa és a melltartó között lévő helyet, majd még feltűnőbben, egy kaján vigyor mellett kezdett el stírölni.
    - Kuss! - szóltam erélyesen, meg sem próbáltam elvonni figyelmét, s míg Luke megpróbálta eltüntetni nagy mosolyát - ami nem igazán sikerült neki -, én inkább megfordultam, lehajoltam, hogy úgy pakoljak tovább. Nem volt túl jó ötlet.
      - Lehet, hogy a melledre nem, de a seggedre még így is tökéletes kilátás nyílik - most már meg sem próbált nem röhögni, én pedig csak egy fújtatás kíséretében (Jézusom, mi vagyok én, macska?)  kivonultam a szobából. Lementem a konyhába, hogy egy pohár narancslé keretében szenteljem minden figyelmemet a televíziónak, amikor halk csipogásra lettem figyelmes. Pár perc után (lassú a felfogóképességem, de ezt már ti is észrevehettétek) rájöttem, hogy ez a hang a telefonomból jön, méghozzá egy SMS miatt. Gratula, Sherlock! Előkaptam a zsebemből, majd megnéztem.
         
Josh♥: Este nyolcra legyél kész szivi, vacsorázni megyünk, az ajtó előtt várlak;)

Hatalmasat dobbant a szívem, majd gyorsan visszaírtam neki.
                     Emma: Oké, várlak♥

     Ráeszmélve, hogy hat órát mutatott az óra, felsiettem a szobába, ahol Luke az ágyamon fekve egyik könyvemet olvasta. Már nem volt testén a melltartóm.
- Chh, hogy ez micsoda hülyeség
- Neked minden hülyeség, amitől okosabb leszel - gúnyolódtam, erre pedig "csak" egy szemforgatást és egy bemutatást kaptam. Nem törődve vele, lekaptam magamról bő pólómat, ami az ágyon, pontosabban Luke feje mellett landolt, s így már csak egy francia bugyi volt rajtam, amikor megindultam a fürdőszoba felé. Hirtelen megálltam, mert egy forró lehelet csiklandozta a nyakam, amitől libabőrös lettem.
      - Emma, megtennéd, hogy legközelebb nem előttem öltözöl? Megköszönném... - jött közelebb.
- Miért, most már zavar? - incselkedtem mosolyogva.
- Tekintve, hogy "most már" egy tizenkilenc éves hormonokkal teli srác vagyok, igen, eléggé zavar - suttogta, úgy, hogy a szája beszéd közben a fülemet súrolta - Szóval ha nem akarod a falnak szorítva találni magad, ezt előttem ne csináld, mert elvesztem a fejem. Eléggé be indul a fantáziám - mormolta.
     - Testvérek vagyunk - a hangom halk volt, mert féltem, hogy beszéd közben megremeg. Tudtam, hogy ez nem igaz, de furdalt a kíváncsiság, hogy mi lesz a válasza.
- Ezt azért így nem mondanám - lépett még egyet felém, hátulról hozzám préselve magát, derekamat átkarolva. Akaratlanul is nyeltem egy nagyot, amit gondolom még a szomszéd szobában is hallottak, ergo Luke is, akiről még háttal állva is megmondanám, hogy a mosolyát próbálja elrejteni.  Közelebb hajolt, majd egy gyors puszit nyomott a fülem tövére, aminek hatására elpirultam, de szerencsémre még időben kivonult a szobából.  Megráztam a fejem, majd elindultam készülődni.
       Beálltam a zuhany alá, és gondolkoztam. Hogy min? Inkább kin. És ezzel szerintem mindent el is mondtam. Vajon miért mondta, hogy ha még egyszer előtte öltözök, akkor a falnak szorítva találom magam? Oké, hogy hormontúltengésben szenved - ami látszik is rajta -, de elvileg testvérek vagyunk, vagy mi, ráadásul ott van neki Aleisha.
      Nem tudom, hogy értette pontosan? Perverz, és ha egy ellenkezőneműt lát, rögtön beindul a fantáziája? Vagy ez az egész rám irányul? Szerintem inkább az előbbi. De azért még sem kellene ezt gondolnia, a "húgát" látván. Jó, nem vagyok az, meg eleve nem is viselkedtünk testvérként tíz éves korom óta (sőt előtte se viselkedtünk úgy), sokkal inkább egy hülyeként gondoltam rá, akivel együtt élek, mint bátyámként. Vagyis, oké, hogy megvédelmezett, de a mi kapcsolatunk soha nem volt igazán testvéres. Civakodtunk, állandóan tőlünk zengett a ház, és bizton állíthatom, hogy ő egy jó nagy marha. Sokszor elképzeltem, milyen jó is lenne ha elköltözne, és végre nyugtom lenne tőle, mert eszméletlenül fel tudott húzni, persze én sem tétlenkedtem, így eléggé megkeserítettük egymás hétköznapjait. 
      Szóval ja. Nem kéne ilyeneken filóznunk, még ha nem is vagyunk testvérek, életünket azért csak egymás mellett éltük le, azért ez abszurd. Jó persze, igazából csak én gondolok ilyeneket róla, mert ő csak egy, khm, elég jó nemi életet élő, perverz fiú, szóval relatíve mindenkit megnéz, és ha jót lát, beindul a fantáziája, szóval, ez nem rám irányul. Luke elég nagy nőcsábász, sok mindenki megvolt már neki; nemegyszer hallottam fura hangokat a szobájából, s szintén nem egyszer láttam reggel távozni tőle más és más ismeretlen lányokat. Tény hogy szereti a dús keblekkel, jó formákkal - nem plasztikkal! - megáldott lányokat. De azért ennyire mégse legyen már kanos. Főleg ne a húgára. Kétségtelenül agyára ment a bezártsággal járó pakolás. És nekem is.
  Igazából, szerintem most mindenki hülyének fog nézni, de én egy picit örülnék neki, ha Luke-kal közelebb kerülnénk egymáshoz. Nem szerelemre gondolok. Ó nem. Sokkal inkább másra. Szenvedélyre, kalandra. Kíváncsi lennék. Luke marha helyes, és khm...
     Ne mááár, miket beszélek? Ott van nekem Josh. Belé szerelmes vagyok (Uhm, miért van olyan érzésem, hogy ezt csak magamnak akarom bemesélni?). Luke-hoz csak vonzódom. Testileg. Szóval, nem. Megbolondultam.
      Míg ezen méláztam, kész lettem, a kezeim önkéntelenül cselekedtek, és mosták meg  hajam. Kiszálltam a zuhanyzóból, megtöröltem a hajamat, majd hagytam, hogy hullámosan omoljon le, és  száradjon meg a vállamon. Felvettem azt a melltartót, ami nemrég Luke-on volt, hozzá egy francia bugyit, majd kisétáltam a szobába, és kiválasztottam egy fekete, csipkés ruhát, s felkaptam magamra. Visszamentem a fürdőbe, a hajamat ideiglenesen felkötöttem, fogat mostam, majd elkezdtem sminkelni. Nem vittem túlzásba. Egy kis korrektor (szerencsére mostanában nem rügyezik úgy az arcom), egy kis pirosító, cicás tusvonal, és vörös rúzs, mert elvileg étterembe megyünk. Miután ezzel kész voltam, kiengedtem a hajam, befújtam magam egy kis parfümmel, majd ránéztem az órára, ami háromnegyed nyolcat mutatott. Jól elszaladt az idő.
     Lesiettem a lépcsőn (szerencsémre nem botlottam el), és mivel még volt egy kis időm, a konyhához mentem, töltöttem magamnak egy pohár vizet, majd leültem a nappaliba, bekapcsoltam a tévét, ahol pont a kedvenc sorozatom, a Simpsonék ment. Annyira beleéltem magam a sorozatba (miközben majd' megfulladtam), hogy már csak azt vettem észre, valaki megcsípi a derekamat. Úgy megijedtem, hogy a pohárban levő maradék víz a ruhámra ömlött, ezzel teljesen eláztatva azt.
    - Te vadbarom! - förmedtem a mögöttem röhögő Luke-ra. A haja még így este is be volt lőve, gyanítom megy valahova. A poharat, és a haját kezdtem fixálni, kettő között járatva tekintetemet. Pár másodperc alatt eldöntöttem. Luke még mindig röhögött, én pedig odamentem a csaphoz, megnyitottam, tele töltöttem vízzel a poharamat, majd szép komótosan odasétáltam Luke-hoz, és egyszerűen a fejére öntöttem azt. Luke hirtelen dermedt meg. A fejéhez kapott, majd lekókadó haját kezdte tapizni, egyre inkább kétségbeesve. Én csak győzelemittasan mosolyogtam. Rám nézett, látszólag nem akarta elhinni, hogy képes voltam leönteni, míg én nevetésemet próbáltam visszafojtani, nem túl nagy sikerrel.
      - Te hárpia! - hőbörgött.
- Te kezdted - nyújtottam rá a nyelvem.
- Ha nem húzod vissza megfogom - jött közelebb.
- Azt próbáld meg - incselkedtem, majd látva, hogy közelít, inkább elszaladtam. Luke utánam jött, lefogott, felrakott a vállára, majd felcipelt az emeletre. Bevitt a fürdőbe, és a zuhanyrózsához nyúlt.
- Most megfürdetlek - kúszott egy vigyor az arcára, mire én lefagytam.
- Nehogy megcsináld te marha, így is eláztattál, ráadásul mindjárt jönnek értem.
- Az a bájgúnár? - fintorgott.
- Josh nem bájgúnár! Úgyhogy legyél szíves ne locsolj le, így is eléggé vizes vagyok.
- Ha engem kérdezel, szerintem Joshnak tetszeni fog a látvány, hát még ha kapsz egy kicsit - vigyorgott, én pedig hátulról fejbe csaptam, majd lelépkedtem az előszobába.
      Hét óra ötvenöt volt, de mivel nagyon meleg, a ruhám hamar száradt. Csengettek. Gyorsan felkaptam a kis táskám, amibe előzőleg belekészített pénz, telefon és zsepi volt, és felvettem a cipőm. Mosolyogva nyitottam ajtót Joshnak, aki az ajtófélfát támasztotta. Fekete haja szemébe lógott, barna szemében megcsillant a hold fénye. Még világos volt (már amennyire), az utcai lámpák fénye mégis jól tükröződött íriszeiben. Izomzatát egy fekete ing fedte,  lábán egy szintén fekete csőnadrág feszült. Szögletes, éles, határozott, kemény arcvonásain lágy mosoly kapott helyet.
     - Szia szivi - adott egy puszit számra, majd megfogta nagy kezével sajátomat, és maga után húzott autójához.
- Luke, majd valamikor jövök - kiabáltam még hátra, de csak egy ajtócsapódás volt a válasz, mire megforgattam a szemem. Beültem a kocsiba, Josh pedig elindította. Utunk hangtalanul telt, azon kívül, hogy megkérdeztem hova megyünk, erre pedig egy titokzatos mosolyt kaptam.
- Majd meglátod - még további tíz percet ültem az autóban, mikor a város szélére érve megláttam egy hangulatosan kivilágított helyet, terasszal. Igazi retro hely volt, retro számokkal, ami bevallom, nagyon tetszett, és örültem, amiért Josh idehozott, mert neki nem igazán ez a stílusa. Inkább megy diszkóba, mint ilyen helyekre. Kiszálltam a kocsiból, és magammal hoztam volna táskámat is, de Josh megállított.
- Arra úgy sem lesz szükség - fogta meg, majd hátradobta az ülésekre.
- Mi lesz a telefonommal?
- Nem szeretném, hogy zavarjanak - villantott egy csábos mosolyt, melytől rögtön elaléltam, majd hagytam, hogy tovább vezessen.
       A teraszon foglaltunk helyet, pár perc múlva pedig odajött egy pincérnő. Elég fiatal volt, platinaszőke, óriási, kirakott dudákkal, nagy fenékkel, szép, de egy kiló vakolattal rendelkező arccal. Josh nem hagyta figyelmen kívül.
   - Üdvözöljük a Holdvilág Étteremben, ma este én leszek a felszolgálójuk - rakott le elénk két menüt - Hozhatok esetleg valami italt? - kérdezte csakis Josh felé fordulva, megvillantva fogait egy lenyűgöző mosollyal, erre pedig csak megforgattam a szemem. Hogy nem sül le a bőr a képéről. Vagy a vakolat.
- Khm - krákogtam - Én egy mojito-t kérnék.
- És ön, uram? - nyávogta.
- Ennyi lesz, egyelőre, köszönjük - nézett rá Josh egy félmosollyal, én pedig alig bírtam megállni, hogy az asztal alatt bele ne rúgjak lábába.
A "pincérnő" elsietett, mi pedig elkezdtünk beszélgetni, leginkább filmekről.
   Pár perc múlva a lány hozta az italomat, majd pont úgy rakta le az asztalra, hogy Joshnak tökéletes rálátása legyen fenekére, aki nem mulasztotta el rajta legeltetni szemét. Hideg itallal hűtöttem le magam, majd mintha mi sem történt volna, mosolyogtam.
- Választottak valamit, esetleg? - rebegtette szempilláit.
- Mit ajánl? - kérdezte Josh.
- Uhm, ajánlanám a steak-et véresen, nagyon finom - hajolt le Josh-sal szemben, rábökve a menüjére. Joshnak tökéletes rálátása nyílt a mélyen dekoltált mellére, így teljes extázisban felelt.
- Akkor azt kérném - nyögte.
- Khm, én roston sült csirkemellet kérnék - szemem fenyegető volt.
- Azonnal hozom - hangja kifejezéstelen, szeme lenézően pásztázott végig.
  Nem szólva semmit az előbb történtekre, próbáltam újra beszélgetésbe elegyedni. A főételeket kihozták, megettük, beszélgettünk, majd desszertet is kértünk. Josh tökéletesen elflörtölgetett a pincérnővel, le se szarva engem, így az esti hangulatom eléggé nyomott volt. Épp kihozták a desszerteket, amikor Josh telefonja csipogott.
SMS-e érkezett. Oldalra sandítva éppen eltudtam olvasni az üzenetet.
               
                           Nikki ♥: A házunknál várlak, ma este senki nincs itthon, ilyen ritkán van.
                                           Siess! Puszi: Nikki :* <3

       Vártam Josh reakcióját. Itt hagy, vagy fontosabb vagyok neki? És ha itt hagy, mit mond?
- Uhm, bocsi szívem, de a testvérem hamarabb utazik, ki kell vinnem a reptérre, anyumék nincsenek itthon, én pedig szeretnék elbúcsúzni tőle, úgyhogy azonnal indulnom kell - nézett rám búsan. Lefagytam. Hogy lehet ekkora szemét? Ekkorát hazudni... A testvére gépe csak holnap reggel utazik Kaliforniába. Na most egy életre leírta magát előttem. Bólintottam egyet. Nem tudtam megszólalni. Josh hívta a pincérnőt, lévén fizetni szeretne. Kihozta a számlát, majd odaadta a pénzt a borravalóval együtt.

    - Te még maradj itt, sajnos nincs időm elvinni téged hozzátok, remélem megérted, sietnem kell - sóhajtott, majd meg sem várva válaszomat felállt a székből, és az autójához lépkedett. Néztem, ahogy elhajt. Nem voltam mérges. Inkább csalódott. Átvágott. És elhitte, hogy én ilyen hülye vagyok, hogy beveszem.... Nem volt kedvem megenni a desszertet, felálltam, majd elindultam volna taxit fogni. Volna.  A táskám Josh kocsijában maradt! Se taxit nem tudok hívni, a busz tíz órakor már nem jár, basszus, gyalogolhatok egy órát!
        Már az út felénél jártam (időközben levettem magamról a magassarkúmat, így mezítláb sétáltam), amikor egy hangos dörrenés rázta meg a várost. Megugrottam ijedtemben. Rossz előjel. És igazam volt. Pár perc múlva óriási esőcseppek terítették be fedetlen vállam, majd, teljesen eláztattak, elkezdtem futni, de mivel így is szarrá áztam, inkább lassítottam. Bő negyed óra múlva láttam meg kapunkat, és egy kicsit nagyobb tempóra véve siettem be a házba, majd ahogy beértem, hátamat nekidöntve az ajtónak csúsztam le a földre, térdeimet felhúzva. Lehunytam a szemem, és gondolkodtam.
     Felálltam, majd odasétáltam a kanapéhoz. Szemeim egy sötét sziluettet vettek ki a kanapén fekve, és hamarost rájöttem, hogy Luke az. Gondolkodás nélkül odaléptem hozzá.
- Booo ! - sikítottam fülébe, erre megugrott, és leesett az ágyról.
- Aúú - dörzsölte e fejét - Jézus, úgy nézel ki mint egy ázott macska - erre csak bemutattam neki, majd ledőltem az imént felszabadult ágynak szolgáló helyre, nem törődve vizes ruháimmal. Pár perc múlva egy nehéz testet éreztem magam fölött, majd gondolkodás nélkül löktem le magamról. Ismét.
      Felálltam a kanapéról, nem is törődve Luke hőbörgésével, felsiettem a fürdőbe, majd beálltam a jó meleg zuhany alá. Miután letakarítottam magamról a sminket, fogat mostam, felkötöttem a hajam, felvettem egy bő pólót, és befeküdtem az ágyamba, laptoppal együtt. Írtam Alanah-nak, a legjobb barátnőmnek, aki holnap jön haza Görögországi nyaralásából. Rögtön visszaírt, majd felmentünk Skype-ra, és elindítottuk a videóbeszélgetést. Elmondtam mindent Josh-ról és Nikkiről, Ala elszörnyedve hallgatott végig.
       - Szerintem Em, nyomozzunk - vetette fel csillogó szemmel. Nem is tűnt rossz ötletnek.
- Benne vagyok, Watson!
- Hajrá, Sherlock! 

A következő rész tartalmából:
,, - Ez most komoly, hogy beszökünk egy olyan buliba, amibe meg se hívtak? - vontam fel szemöldököm.
- Halálosan komoly, Sherlock - suttogta, és maga után húzott. Ha ő valamit fejébe vesz, kétségtelen, mindent megtesz érte..."

17 megjegyzés:

  1. Sziia!
    Fantasztikus rész lett!! Egyértelműen folytasd, rohadt jól írsz! Csak így tovább! Egyszerűen a történetet annyira megszerettem, hogy nehogy abba merd hagyni.
    Nagyon várom az új részt.
    -Kinga <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm!:) Hamaosan érkezik:)
      xxx LittlePenguin♥

      Törlés
  2. Szia!
    Nekem is nagyon tetszik a blog! Egyáltalán nem sablonos, változatos kifejezéseket használsz, ferge karaktereid vannak, vicces, eredeti!! :)
    Mikor lesz a következő fejezet? Van ilyen, hogy mindig x napon kapunk új részt vagy csak spotán? :)
    TeamLuke :D
    xx Lilla <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! Köszönöm:) Nem tartom magam humoros embernek, tehát nem tudom, mennyire sikerül egy kis viccet csempészni a történetbe, mindenesetre próbálkozok, örülök, hogy tetszik:)
      Következő fejezet előreláthatólag Hétfőn lesz:) Oldalt az információkhoz van írva, hogy mikorra várható a következő rész, de ez csak egy támpont, tehát ez akkor még nem fix, csak próbálom akkorra hozni. Pl. a következő rész utáni feezetet később kapjátok meg, mert táborba megyek, de mindig ki van írva:)

      Törlés
  3. Imádom!Nagyon tehetséges vagy! :-) Abba ne kérd hagyni az írást mert megkeresle eés megverlek! :-) Csak vicc.A lényeg hogy minden féle képpen folytasdd!
    xoxo.Gina

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Uhh, köszönöm ♥ Rendben:)

      Törlés
    2. Ám mikor lesz új rész? :$
      Xoxo.Gina

      Törlés
    3. Az új rész nagy valószínűséggel hétfőn érkezik;)
      xxx LittlePenguin

      Törlés
  4. Nem is értem hogy nem tartod magad viccesnek..inden egyes fejezetben van amin fél óráig röhötem...nagyon tetszik ahogy megirod Luke perverz énjét és nagyon vicces.
    Imádom a blogod és ne becsüld alá magad, szerintem vicces minden fejezeted de.persze ahol kell ott komolyan lerírod azt amit. Kár hogy csak hétfőn lesz új rész :c én szerintem addig meg fogok őrülni c:

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm, amúgy, mert a való életben az iróniám és a szarkazmusom szembetűnő, nem a humorom... Meg leginkább a beszólásaim/visszaszólásaim:D Óóó, hamar eltelik az, igyekszem vele:)

      Törlés
  5. Szia egyszerűen imádom a sztoridat !Szinte sose olvasok blogokat de ez zseniális. Vicces izgalmas nagyon várom a folytatást! ^^

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm, fantasztikus érzés ilyen visszajelzéseket kapni:) Most úgy odamennék hozzátok, és egyenként megölelgetnélek titeket♥ :D A folytatás nagy valószínűséggel hétfőn jön;)
      xxx LittlePenguin

      Törlés
  6. Szia!
    Most találtam rá a blogodra és totál megtetszett:) Van egy-két helyesírási hiba, de nem vészes. Felüdülés volt olvasni a lendületesen fogalmazott irományodat:D És Luke*-* ahw*--* *fangirling*

    xx
    Nicolette

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm:) Igyekszem javítani a hibákat:) Hát igen, Luke nekem is ahwww*-*♥ :D Köszi még egyszer♥
      xxx LittlePenguin

      Törlés
  7. Ez nagyon cool volt :3
    Elképesztő, hogy egy fanfiction ennyire megtetszik, de nagyon jól írsz, nem bírom ki hétfőig!!! O.o
    Luke ❤❤❤
    xxx
    Mercédesz

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm, nagyon jól esik:3
      Az a párnap hamar eltelik;)
      És igen, Luke ❤❤❤
      xxx LittlePenguin

      Törlés
  8. Szia! :) nagyon jól írsz nagyon nagyon tetszik és nagyon várom a folytatást :*

    VálaszTörlés